LIVE COOKING
Για να συνεπάρετε όλες τις αισθήσεις των καλεσμένων σας…
Ολόκληρο αρνί/κατσίκι: Στην σούβλα, σιγοψήνεται στα κάρβουνα και σερβίρεται σε πιατέλες
Carving: Χοιρινό μπούτι ή σπάλα, μαριναρισμένο με ελαιόλαδο, σκόρδο και μυρωδικά. Κόβεται από έμπειρο σεφ μπροστά στους καλεσμένους σας και σερβίρεται
Κοντοσούβλι Φλαμπέ: Από μαριναρισμένα φιλέτα κοτόπουλο ή χοιρινό, αργοψήνονται στα κάρβουνα και ολοκληρώνονται μπροστά στους καλεσμένους σας, καψαλίζοντας με φλόγιστρο την glaze από ρούμι και καστανή ζάχαρη δίνοντας τους υπέροχη κρούστα και χρυσοκόκκινο χρώμα
Pasta Corner (Πάγκος ζυμαρικών): Ποικιλία από διαφορετικά ζυμαρικά, σάλτσες και λαχανικά, μαγειρεύονται από σεφ σύμφωνα με τις επιλογές των καλεσμένων σας